Exposicions

Exposició Marines
Francesc Fayol

Del 30 d'octubre al 25 de novembre

Centre Cultural Can Rajoler
Obertura: divendres 30 d'octubre 2018 
Horari: de dilluns a divendres de 16 a 20 h
dijous i dissabte de 10 a 13 h

Francesc Fayol (Barcelona, 1941) és un artista que té el mar com a protagonista de les seves creacions. La llum, els colors i els elements que envolten l’aigua marina són per a ell un al·licient i una vàlvula d’escapament alhora.

Va estudiar Belles Arts a Barcelona i després es va vincular a l’orfebreria. Mestre artesà i dissenyador, la creació de joies li va permetre canalizar les seves inquietuds artístiques. Paral·lelament, ha produït l’escenografia de nombrosos espectacles gràcies al domini de tècniques com l’oli, l’aquarel·la, l’aiguada i altres formes de pintura.

 

 

Exposició Marroc. La llum del desert

Del 28 de novembre al 16 de desembre 2018

Centre Cultural Can Rajoler
Obertura: dimecres 28 de novembre 2018 
Horari: de dilluns a divendres de 16 a 20 h
dijous i dissabte de 10 a 13 h

Una petita mostra de l'experiència viscuda al Marroc per un grup de socis i amics de l'Associació amants de la fotografia.
És la descoberta d'un país divers i de grans contrastos.
Desbordats d'imatges, volem compartir un petit recorregut: de la generositat i la calidesa de la seva gent; de la presència constant de les muntanyes nevades; de les planes rocalloses; de les fondalades aspres, d'una bellesa esfereïdora; dels palmerals, un oasi per als sentits; d’uns cels de conte de fades i de l’èxtasi del desert, un plaer per a l'ànima.