Rialles

Tots els espectacles de Rialles són a les 18:00 h.

Entrada 7 € i socis Gratuït

-

Tea Time
Cia. Txema Màgic

11 de març de 2018

Teatre Can Rajoler a les 18 h

L’hora del te té màgia A l’hora del te i amb la tassa a la mà en Txema espera visita a casa seva. Però no s’imaginava que vindria tanta gent ni tan puntual.
El rellotge s’havia espatllat. Així que amb la màgia resoldrà aquest contratemps.

Un imprevist que es converteix en un espectacle de màgia, visual, molt cuidat i creatiu per a tots els públics. Una proposta amb aparicions, desaparicions i manipulacions que transformen la realitat.

Txema és el mag més jove de Barcelona amb més projecció internacional. Ha actuat en més de 15 països, en festivals i gales presentant el seu número Juliette Act amb el que ha treballat en escenaris com “Les Plus Grand Cabaret du Monde” de Paris, al Magic Castle de Hollywood. I ha estat premiat amb els Anells d’Or de Suïssa.

 

-

El llibre gegant dels gegants
Cia. Roger canals

25 de març de 2018

Teatre Can Rajoler a les 18 h

“No és que de cop i volta, t’hagis fet més petit/a, sinò que el tema té mides gegantines… Una parella de músics entusiastes us han portat en exlusiva un llibre que han agafat de la tauleta de nit d’una geganta. Vols fer un volt per l’inexorable món dels Gegants, un món de talles descomunals, un món de mega gigues?”

Espectacle de contes i cançons de format mitjà tematitzat al voltant dels gegants: el gegant com a figura festiva i també el gegant com a ésser extraordinari de l’imaginari col·lectiu.

Apte a partir de 4 anys. Recomanable per espais interiors. Combina contes i cançons pròpies i d’autor amb l’acompanyament musical d’una acordionista en escena.

 

-

Clic!
Cia. Jordi del Rio

8 d'abril de 2018

Teatre Can Rajoler a les 18 h

Un clic és obrir o tancar un llum, un clic és un naixement, és tenir una idea, un clic és una aclucada d’ulls, una bona amistat, un record d’infància, un amor a primera vista, una mirada, un somriure, un moment màgic, una foto, prémer elplay del comandament…

CLIC! és un cicle de la vida. Des que el fetus és a la panxa de la mare fins que aconsegueix ser pare. A CLIC! veurem com neix un nou ésser humà, descobrirem com és el seu món, el nostre món. Pujarem als cavallets, farem tota mena de classes extraescolars, viurem aventures amb els nostres millors amics, ens enamorarem, serem pares i li direm bona nit a un nadó molt simpàtic.

I a més a CLIC! jugarem, correrem, plorarem, ballarem imaginarem… I riurem, ens ho passarem molt bé, i fins i tot ens emocionarem. Benvinguts a CLIC! Un espectacle d’humor per a tots els públics, un joc constant amb el públic amanit amb una acurada banda sonora.

Després de vint anys actuant per mig món amb companyies com Teiatru, amb la que va interpretar “Hop!Era”, “Viure del Cuentu”, “Insomnis”…, o actualment amb la cia. Chapertons, amb l’espectacle “Boom!” i el darrer muntatge “Goma Gom”, Jordi del Rio inicia, així, un nou camí en solitari i obre les portes del seu particular món creant CLIC!

 

-

Una carretada de contes
Cia. La Guilla Teatre

22 d'abril de 2018

Teatre Can Rajoler a les 18 h

Han arribat dos personatges estranys i molt curiosos a la vila, semblen viatjants, ningú els a vist mai abans. Són la Filigrana Gràcia i en Joseph Tour. Van acompanyats del seu atractiu, misteriós i inseparable carro carregat d'històries que han anat recollint per arreu al llarg dels anys. Si obriu bé els ulls i pareu bé les orelles, amb molt de gust us explicaran el perquè del seu ofici, l'ofici dels Trobadors! Amb les sorpreses que amaga el seu carro es guanyen la simpatia de grans i petits. I ara silenci que el carro s'obra i... sembla que comencen!  

 

-

La rateta
Cia. Campi qui pugui

13 de maig de 2018

Teatre Can Rajoler a les 18 h

La avioneta de Alice, Kate y Fiona ha fallado y han caído en medio de una granja abandonada … Pero enseguida descubren que no están solas y que en esta granja habita un animal al que le gusta tener la escalera bien limpia. Es la ratita presumida!

Parece que Kate no conoce su historia, pero Alice y Fiona la explicarán con la ayuda de los amigos de la ratita, el resto de animales de la granja. La ratita del cuento popular que explica Alice acaba en brazos de un gato que se la quiere comer, sin tener en cuenta a sus amigos. Pero por suerte en la vida real todavía hay una ratita en la granja, que vive alegre con el resto de animales. Las tres aventureras se quedarán para cuidarlos.